Het Varken Van Madonna (2011)

Het Varken van MadonnaNee, de film gaat niet over de bekende zangeres zoals de titel misschien doet vermoeden. Diep in West-Vlaanderen vind je het gehucht “Madonna”. In de film heerst er veel onvrede tussen de mensen.

De normale gang van zaken wordt er verstoord door een ruzie tussen een pompbediende, de burgemeester, de pastoor en een leerkracht.

De verkoper Tony Roozen – die zijn robotvarkentje Porki aan de man probeert te brengen – heeft autopech. Zo komt hij in Madonna terecht. Om zijn relatie te redden met zijn verloofde moet hij zo snel mogelijk op zijn weekendje in de Ardennen geraken.

Hij vindt tijdelijk onderdak bij Maria Glorie die leerkracht is in dit gehucht en samenwoont met haar overgootmoeder Gusta. De andere bewoners willen hem niet helpen om weg te geraken uit dit plaatsje. Ze hebben andere zorgen zoals het de stemming over de verhuis van het Madonnabeeld.

Maria heeft zijn hulp nodig. Zal het varken al hun problemen kunnen oplossen? Bekijk de trailer van Het Varken van Madonna.