Wie ben ik

ikHallo iedereen en welkom op mijn site!

Ik ben Kim en voor alle onduidelijkheid weg te werken een man. :) Ik vermeld het maar omdat dit ongeveer het eerste is dat men mij vraagt als men mijn naam hoort (maar niet ziet). Om een andere stereotiep wel te bevestigen: Mijn ouders komen uit Vietnam en ja velen heten daar Kim. Ik ben 18 en ben een grote filmfan. Zowel van kleine films, Vlaamse films als grote internationale films.

Ik hoop binnenkort aan het Rits te kunnen beginnen zodanig dat ik van mijn hobby mijn werk kan maken.

Waarom deze blog

Van jongs af aan nam mijn vader me mee naar de cinema. Ik denk dat de filmmicrobe zich toch overzet van vader op zoon. Ik heb zo een speciale kaart van kinepolis die me recht geeft om zoveel naar de film te gaan als ik wil. Ik heb er wel geen idee van of je die vandaag nog kan kopen. In ieder geval dit is fantastisch voor een filmfanaat zoals mezelf.

Je zal hier veel verschillende genres vinden. Alles moet getoond en besproken worden of het nu goed of slecht is. Een meesterwerk of prutswerk.
Dus je mag je aan alles verwachten. Zelfs ook meer persoonlijke posts over mijn leven. Voor wie het moest interesseren.

Waarom hetvarkenvanmadonna.be

Wel als jonge gast die graag films ziet, zag ik deze film en was ik direct verkocht. Ik vond het wel grappig met dat varken en ik dacht waarom niet dit als mijn website nemen. Dat geeft toch wat meer swung aan mijn site in plaats van die mensen die gewoon hun naam nemen. En mijn achternaam is dan ook nog eens moeilijk voor de meeste Belgen. Trouwens ik eet naar het schijnt ook een beetje als een varken dus in die zin is het ook wel toepasselijk. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>